Lediga jobb | Kalmar Bilcentrum

Lediga jobb

Lediga jobb
Vi är ständigt på jakt efter drivna personer med stort engagemang. Är du en av dessa så kan vi erbjuda dig en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.
För att göra en allmän ansökan klickar du på länken nedan, skriver några korta rader om dig själv och bifogar ditt CV.
 
Personbilsmekaniker Kalmar Bilcentrum

Om rollen
 
Vi söker en fordonsmekaniker för att utföra service och reparationer på Mercedes och Kia personbilar men även externa märken som vi hanterar i vår serviceverkstad.
Vardagen kommer bestå av felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten och leveransservice. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer krav på såväl social kompetens som professionalitet. 


Din profil 

Du bör ha fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet som personbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du passa mycket bra in hos oss. 
B- körkort är ett krav. 


Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med några av världens starkaste märken i ett expansivt företag. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast och prestationsbaserad lön. 


Ladda ner beskrivningen som PDF härVälkommen med din ansökan! 
Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och vi behandlar ansökningarna löpande.
Sista ansökningsdag är 8 maj 2017.
Ev. frågor besvaras av Verkstadschef Tony Albinsson, tel. 0480-42 58 18.
Ansökan skickas till:
tony.albinsson@kalmarbilcentrum.se


Kalmar Bilcentrum AB ingår i koncernen Småländska Bil AB med drygt 100 anställda och en omsättning på ca 700 mkr. Verksamheter finns i Kalmar, Växjö, Skövde och Vetlanda. 2016 såldes ca 3500 bilar. Företaget representerar försäljning och verkstad för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar, lastbilar samt Kia personbilar.